divendres, 26 d’abril del 2013

27 D' ABRIL DIA MUNDIAL DEL VETERINARI




World Veterinary Association (WVA) es pretén augmentar la consciència de la vacunació com a mitjà per prevenir la malaltia.
La WVA va crear el Dia Mundial del Veterinari el 2000 com una celebració anual de la professió veterinària i, des de llavors, tots els veterinaris han de tenir present que se celebra l'últim dissabte d'abril. Cada edició, la WVA i la OIE trien un tema per a l'esdeveniment i ofereixen el Premi del Dia Mundial del Veterinari 1000
dòlars que serà atorgat a la celebració més exitosa realitzada per una associació veterinària nacional que treballa sota l'objectiu escollit tant de manera indiviual com en col·laboració amb altres grups de veterinaris.

La professió veterinària és crucial per a l'èxit de la vacunació en la protecció de la salut animal."La vacunació dels animals ajuda a les persones a protegir el seu bestiar i els seus animals de companyia, així com a si mateixos en el cas de les malalties zoonòtiques", expliquen les informacions fetes públiques per totes dues organitzacions sanitàries. "A través de campanyes ben organitzades, la vacunació contribueix a l'eradicació de les malalties de certes àrees i, fins i tot, del món."
El 2012, Turquia va guanyar el premi al millor programa de promoció de la consciència de la resistència antimicrobiana desenvolupant i distribuint un fullet de 30 pàgines sobre la resistència als antimicrobians.

La informació sobre el Dia Mundial del Veterinari i el
Premi del Dia Mundial de Veterinària està disponible a www.worldvet.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada