dimarts, 9 de març del 2010

ELS XAMPÚS


Quan hem d'escollir un xampú sempre hem de tenir encompte que l'objectiu d'aquest és netejar, hidratar i refrescar la pell per tal d'evitar la mala olor i els problemes dèrmics.
Si el nostre gos o gat té la pell sana hem d'escollir un sabó formulat especialment per ells i que respecti el pH de la pell. Triarem un sabó que no irriti i que mantingui la protecció natural de la pell i això ho aconseguim amb aquells que porten aloe vera.
Si el què té és un pèl molt fí podem buscar un sabó que porti algun complexe revitalitzador amb vitamina C que acondiciona i n'evita l'envelliment.
Si és per un cadell o un gos amb la pell delicada aleshores escollirem un xampú sense sabó i amb proteines làctees que hidratarà i mantindrà la protecció sebàcea natural de la pell.
Si el color del pèl del nostre gos o gat és blanc o crema el xampú que escollirem és aquell que porta incorporat substàncies com el coco i la mel que eviten l'oxidació del pel i donen protecció solar.
Finalment per aconseguir un bon acabat podem utilitzar un acondicionador líquid que protegirà de les radiacions solars el pèl i li donarà brillantor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada