dissabte, 6 de desembre del 2008

El dolor

A la teva mascota li costa pujar les escales, saltar, aixecar-se, té menys ganes de jugar, i es llepa les articulacions? Si algunes d’aquestes preguntes són positives aleshores la teva mascota té DOLOR.

La osteoartritis és una malaltia que afecta a animals de races mitjanes/grans i els que tenen sobrepès. És una de les principals consultes del veterinari i el més important és que parlem d’una malaltia CRÒNICA.

El cartílag de les articulacions comença a deteriorar-se i això fa que disminueixi la mobilitat i si no es tracta adequadament fa que apareguin les molèsties i el dolor.

De manera temporal i/o inicialment es pot medicar amb anti-inflamatoris però això no preveu els cartílags sans ni la seva degradació, poden tenir efectes secundaris i es un cost afegit a l’alimentació de la nostra mascota.De manera permanent si que els podem afegir condroprotectors a l’alimentació o bé podem escollir una alimentació específica pel tractament d’ aquesta malaltia, d’ aquesta manera aconseguirem que no es degradi el cartílag i conservar el que està sa, ajudarem a reduir la inflamació i les molèsties articulars, no té efectes secundaris i millora notablement la qualitat de vida de la nostra mascota.

Si vols més informació consulta a:
http://www.movilidadmascotashills.es/.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada