dilluns, 29 d’abril del 2013

LA FAMÍLIA FA SALUT


El CCVC  ha editat, com cada any, un conte on el protagonista és en Xipi el gos de la família de l' Arnau.

Vine a recollir-lo a la nostra clínica.

divendres, 26 d’abril del 2013

27 D' ABRIL DIA MUNDIAL DEL VETERINARI




World Veterinary Association (WVA) es pretén augmentar la consciència de la vacunació com a mitjà per prevenir la malaltia.
La WVA va crear el Dia Mundial del Veterinari el 2000 com una celebració anual de la professió veterinària i, des de llavors, tots els veterinaris han de tenir present que se celebra l'últim dissabte d'abril. Cada edició, la WVA i la OIE trien un tema per a l'esdeveniment i ofereixen el Premi del Dia Mundial del Veterinari 1000
dòlars que serà atorgat a la celebració més exitosa realitzada per una associació veterinària nacional que treballa sota l'objectiu escollit tant de manera indiviual com en col·laboració amb altres grups de veterinaris.

La professió veterinària és crucial per a l'èxit de la vacunació en la protecció de la salut animal."La vacunació dels animals ajuda a les persones a protegir el seu bestiar i els seus animals de companyia, així com a si mateixos en el cas de les malalties zoonòtiques", expliquen les informacions fetes públiques per totes dues organitzacions sanitàries. "A través de campanyes ben organitzades, la vacunació contribueix a l'eradicació de les malalties de certes àrees i, fins i tot, del món."
El 2012, Turquia va guanyar el premi al millor programa de promoció de la consciència de la resistència antimicrobiana desenvolupant i distribuint un fullet de 30 pàgines sobre la resistència als antimicrobians.

La informació sobre el Dia Mundial del Veterinari i el
Premi del Dia Mundial de Veterinària està disponible a www.worldvet.org.

dimecres, 24 d’abril del 2013

MAGRANA AL SABÓ


UNIVET laboratori dermatològic, ha introduït al mercat un nou xampú pel tractament dels problemes de pell sense necessitat d' afegir-hi fàrmacs.
La magrana des de sempre s'ha utilitzat pels seus efectes antiinflamatoris, antioxidants, calmants i regeneradors molt beneficiosos per les pells al.lèrgiques.
Gràcies al seu pH neutre es pot utilitzar tant en cadells com en gossos adults.

divendres, 19 d’abril del 2013

ESPARADRAP


La nostra paraula és:

ESPARADRAP    Prové de l' italià sparadrappo mot compost de sparare, que vol dir ' esquinçar' i drappo, 'drap'.

dimecres, 17 d’abril del 2013

6 DIES PER SANT JORDI





L' autora d' aquest llibre ens ensenya com llegir les emocions de por, ira, sorpresa, tristesa i amor que es manifesten en aquestes cares peludes que tenim a casa i que ens tenen el cor robat.

dilluns, 15 d’abril del 2013

AL.LERGIA


Contesta les 7 preguntes que et farem a continuació i podràs conèixer quines són les probabilitats de que el teu gos tingui una dermatitis atòpica.

1-El teu gos va començar a rascar-se quan encara no tenia 3 anys?
2-Viu habitualment a dins de casa?
3-Rascava abans que es manifestessin altres alteracions a la pell?
4-Es mossega les potes del davant?
5-Es rasca les orelles?
6-Té ferides als pavellons de les orelles?
7-Es rasca a la zona del llom i de la cua?

Si has contestat que SI a 5 de les 7 preguntes aleshores això ens indica que en un 80% de probabilitat  la teva mascota té una dermatitis atòpica; vine a visitar-nos i li farem les proves per descartar infeccions parasitàries, bacterianes i fúngiques per establir un diagnòstic i el tractament de la dermatitis atòpica.

8 DIES PER SANT JORDI

A la clínica sovint som testimonis de la pena de perdre el nostre gos o gat, amb aquest llibre AMIGO AUSENTE podrem aprendre com afrontar-la i seguir endavant.

divendres, 12 d’abril del 2013

11 DIES PER SANT JORDI




Diverteix-te amb aquesta guia on hi han 50 proves que et permeteran conéixer si a casa tens un Canineinstein i encara no ho saps!!!

dimecres, 10 d’abril del 2013

CUC DE PI


El cuc de pi o processionària ja la comencem a trobar en els boscos o camins per on passegem i hem d' estar alerta amb les nostres mascotes perquè aquestes erugues estan recobertes d'uns pèls urticants que causaran una reacció al.lèrgica al entrar en contacte amb ells.
Habitualment com que els gossos les ensumen i les poden llepar poden presentar inflamació de tot el cap, edema en els llavis i llengua, estat nerviós, adolorit i bavegen. Si el tòxic ha entrat en contacte amb la llengua aquesta es pot necrosar i perdren una part. En els casos més greus en que s' afecta la faringe poden tenir dificultats respiratòries i morir.

13 DIES PER SANT JORDI



Cerebro de gallina és un llibre per aquelles persones interesades en el comportament neurocientífic dels animals, on es dóna resposta a preguntes que a vegades ens fem sobre el seu comportament, el seu llenguatge i el significat d' aquest. 

dimarts, 9 d’abril del 2013

14 DIES PER SANT JORDI


!MUY BIÉN! És un llibre escrit per nens pels nens, on aprendran a jugar d'una manera segura amb els gossos de la família i com comportar-se amb els altres gossos de la comunitat.

dijous, 4 d’abril del 2013

APPSCALIBOR



Descarrega de manera gratuïta l' aplicació i 
t' avisarà quan li toquen les vacunes, els antiparasitaris, on és la clínica més propera.

18 DIES PER SANT JORDI




Mary Ray amb aquest llibre ens mostra com a partir del clicker podem educar al nostre gos a practicar Agility i així poder divertir-nos junts!!

dimecres, 3 d’abril del 2013

19 DIES PER SANT JORDI





Una segona proposta és: Lindo gatito
és una guia que t' ajudarà a socialitzar el teu gatet. Amb mètodes simples, ràpids i efectius canalitzarem tota l' energia per evitar problemes de comportament i poder conviure amb ells.

dimarts, 2 d’abril del 2013

20 DIES PER SANT JORDI

Durant aquest dies d' abril, us farem una sèrie de recomanacions de llibres sobre diferents temes relacionats amb les nostres mascotes. Qualsevol recomanació, conte, novel.la o història serà benvinguda.
El primer llibre que us recomanem és aquest: Antes de tener un cachorro. Aquest llibre, amb un llenguatge clar i atractiu, ens guia i ens orienta al escollir un cadell així com avaluar els seus  progressos en la rutina diària i en obediència durant les primeres setmanes.