dimarts, 13 de març del 2012

PRIMAVERA

Recorda que amb l' arribada de la primavera també arriben les puces, les paparres i els mosquits, protegeix a la teva mascota i a la teva família d' agafar-ne.

T' assessorarem perquè escullis el millor producte per el teu gos o gat.

http://www.argosclinica.com



dissabte, 10 de març del 2012

NOVES LLAMINADURES

NOVES LLAMINADURES ELABORADES A PARTIR DE BLAT DE MORO, NO MODIFIQUEN LA DIETA, NO CONTENEN GREIXOS ANIMALS NI ELEMENTS MODIFICATS GENÈTICAMENT, NO SÓN TÒXICS, SÓN ECOLÒGICS I BIODEGRADABLES, SENSE DATA DE CADUCITAT I AJUDEN EN EL CONTROL DE LA PLACA DENTAL. AMB QUATRE GUSTOS DIFERENTS, PERNIL, POLLASTRE,VEDELLA I CEREALS I DUES MIDES.


http://www.argosclinica.com/

dimecres, 7 de març del 2012

GATS FLUORESCENTS

El virus de la immunodeficiència felina (VIF) causa la sida als gats de la mateixa manera que a les persones el VIH, atacant a les cel.lules T que són les responsable de lluitar davant de les malalties.

L' any passat responsables dels estudis contra la sida de la Clínica Mayo als EEUU van insertar en els òvuls d'una femella de gat una proteïna antiviral més una proteïna fluorescent de medusa. El resultat poder identificar si aquests gatets poden produïir per si sols la proteïna antiviral i ser inmunes al VIF.
Si és així això donarà llum i mai millor dit a la investigació genòmica de la sida humana.

http://www.argosclinica.com/

divendres, 2 de març del 2012

TRACTAMENT PROACTIU DE L' OSTEOARTRITIS

L' osteoartritis és la sisena causa de visita, per ordre d'importància, dels gossos a la nostra clínica, sobretot d'aquells gossos en edat geriàtrica. Generalment aquests animals també presenten altres patologies associades a l' edat com insuficiències cardíaques, problemes renals... per això sempre intentem combatre l'osteoartritis sense l'ús de medicaments farmacològics i minimitzar-ne el seu ús.

Per això és molt important: l' exercici hem d' evitar les atròfies musculars per la inactivitat. Evitar l' obesitat i no reduïnt la quantitat diària de menjar que ens conduirà a una deficiència nutricional, el que hem de fer és alimentar-los amb una dieta baixa en calories però que els hi aporti tots els nutrients necessaris i afegir elements antioxidants com la vitamina C i E així com elements condroprotectors, que ajuden a millorar els sintomes de l' atritis.

Com fer un diagnòstic ràpid d'una osteoartrosis:

Atrosis lleu és quan després de l' exercici observem una rigidesa ocasional o dolor lleu a la manipulació de les articulacions. Podem ajudar a reduir-la amb la pèrdua de pes controlada i condroprotectors.

Atritis moderada quan existeix rigidesa després de l' exercici, dificultat per aixecar-se, hi ha dolor manifest al manipular les articulacions i rigidesa muscular. Podem disminuir-la amb massatges, exercici físic i condroprotectors més antioxidants.

Artritis avançada quan la capacitat de realitzar exercici ha quedat molt reduïda, hi ha molt dolor a la manipulació de les articulacions i un dolor muscular molt manifest. Per combatre els efectes podem fer massatges, exercicis, acupuntura, condroprotectors, antioxidants i en últim terme AINEs ( antiinflamatoris) i opiacis.

http://www.argosclinica.com/