dimarts, 21 de desembre del 2010

DEMOSTRA QUE EL TEU GOS ÉS EL Nº 1

PARTICIPA EN EL CONCURS QUE PATROCINA ADVANCE I GUANYA UN CAP DE SETMANA A PIRENA O UN DELS 20 LOTS DE PRODUCTES ADVANCE.

QUÈ HAS DE FER: REGISTRA'T I PARTICIPA A :

WWW.PERROSNUMERO1.COM

QUE TINGUIS MOLTA SORT!!

dilluns, 13 de desembre del 2010

LES CATARACTES



Les cataractes són la pèrdua de transparència i elasticitat del cristallí. Al perdre la transparència la llum no passa a través d'ell i això no permet veure les imatges i al perdre l'elasticitat no permet enfocar correctament els objectes.


Les cataractes solen ser conseqüència de la degeneració senil del cristallí, encara que altres procesos com traumes, inflamacions o la Diabetes Mellitus poden donar lloc a una cataracta.

Els síntomes són que la pupil.la o nineta de l'ull passa de ser negre a tenir un color blanc-blau.

Els costa veure els objectes que estan més allunyats i veuen més malament de nit que de dia. Quan ja és completament blanca el gos ja no si veu gens.

El seu progrés sol ser lent quan es tracta d'una degeneració senil i més ràpida quan és per alguna altre causa.

De moment l'únic tractament efectiu és el quirúrgic, i es realitza en centres especialitzats, a través de la tècnica de la facoemulsificació, és una tècnica en que s'utilitza l' energia ultrasònica per trencar la cataracta i després extreure'n els fragments, posteriorment s'instala una lent que permetrà que nostre gos torni a tenir visió.

També s'ha utilitzat la tècnica làser però els resultats no són tant bons.




HILL'S VOL DESITJAR-TE BONES FESTES I ET REGALA AQUESTES TASSES AMB LA COMPRA DE QUALSEVOL PRODUCTE DE + 1.5 KG.