divendres, 12 de novembre del 2010

LA TARDOR A LA NOSTRA BOTIGA

EUKANUBA LI CAUEN ELS PREUS AMB ELS SACS DE 15 KG 25% DTE.
CONTINUA L'OFERTA DE ADVANCE CAT 2.5 EUROS
TENIM TOT EL QUE NECESITEN PER NO TENIR FRED, ABRICS, JERSEIS, ANORAKS, MATALASSOS I MANTES.

EL COR



El nostres animalons es fan gran i amb l'edat poden tenir problemes cardíacs.

Hi ha cadells o animals joves que poden tenir insuficiències cardíaques per problemes hereditaris o de neixament, però la majoria comencen a apareixer al voltant dels vuit anys.


Els problemes que poden afectar al cor es poden classificar en:


- Problemes de contractibilitat del múscul cardíac.

- Problemes valvulars.

- Problemes de volum degut a que el cor es dilata o les parets es fan més gruixudes.

- Problemes de presió sanguinea.


Molts dels nostres gats i gossos que tenen algun d'aquests problemes no semblen malalts perquè el cos compensa el problema i no ens n'adonem. Però pot arribar el moment que el nostre animal es posi malalt degut a que el cor es descompensa a causa d'un exercici molt important, per un excés de calor o fred, per problemes renals, hepàtics endocrins o pulmonars.

També les infeccions recurrents de la boca, pell, tracte urinari o pròstata poden causar endocarditis bacterianes.


Hi ha races que estan més predisposades com el Pinscher, el Boxer, el Cocker spaniel però pot afectar a qualsevol animal independentment de la raça i sexe.


Quan observem que el nostre gos o gat comença a estar més inactiu, té menys gana, perd una mica de pes, es cansa fàcilment o té tos a la nit podriem estar davant d'un problema de cor, per això és important a partir dels 8 anys fer una revisió cada 6 mesos per detectar qualsevol malaltia cardíaca, d'aquesta manera aconseguirem un millor qualitat de vida i una supervivència més llarga.




dijous, 11 de novembre del 2010

NOU PRODUCTE CONTRA EL CÀNCER


Lluitar contra el càncer dels nostres pacients forma part cada vegada més sovint de la nostra feina, per això és necesari estar al dia de les noves tècniques de diagnosi i dels nous tractaments i ara ja comptem amb un nou fàrmac que ens ajuda en el tractament contra el càncer.
Es un producte que actua inhibint la formació de les oncoproteines, substàncies responsables del desencadenament del procés tumoral.
També modula el sistema de formació i control de les enzimes, substàncies que activen els productes carcinogènics.
Ajuda a disminuir la mida i la velocitat de creixement del tumor, reforça el sistema inmunitari, té acció antiinflamatòria i antioxidant obtenint una millor qualitat de vida i allargar l'esperança de vida dels nostres pacients.